Mecanicul

La început, în 1991, a fost un Oltcit. Apoi un BMW. La un moment dat, prin 1993, am parcat cu mare fală în fața pubului acest Jaguar Sovereign XJ (4200 cmc), care a trezit multe invidii la acea vreme.

Arăta într-adevăr minunat, dar lumea nu știa că era cam stricat de la atâta cărat marfă din Romexpo (cei mai mari știu vremurile alea). De reparația mașinilor se ocupa Mișu, mecanicul nostru autodidact. Când am ars de tot motorul Jaguarului, Mișu a umplut pubul cu piese. Spre deosebire de noi, el era bucuros. Dădea din mâini și tot zicea hi-hi-hi, hi-hi-hi.

Era vacanța de vară. A făcut motorul Jaguarului bucăți. Abia după ce a identificat defecțiunea a început să studieze de unde să cumpărăm piese și cum să-l pună la loc. Bietu de el. Îi pusesem cruce.

Pe atunci nu exista nimic. Nici internet, nici calculatoare, nici piese, nici manuale tehnice. Nimic. Operația a durat 3 luni. Surprinzător pentru noi, rezultatul a fost pozitiv. Mișu a înviat Jaguarul, care după aia a trăit în pace încă mulți ani buni. O parte din organele extrase de Mișu din el sunt aici.

În perioada concertelor, la fiecare concert, Mișu avea masa lui. Și card de membru VIP. Organizăm mai rar concerte acum, de când fac toți concerte, dar lui Mișu i-am păstrat această masă.

Citește povestea următoare: TĂIETORUL DE LEMNE

Copyright ©1991 - 2017 Big Brother Company. Toate drepturile rezervate.