Acordorul

În anii 90 aveam la intrare un pian. Cei mai mari îl ştiu.

Chiar dacă în acea perioadă aveam 2 concerte live pe săptămână, nimeni nu cânta la el. Era stricat.

La finalul unui concert, un client petrecăreț ne-a propus în schimbul a 5 beri pe zi să acordeze pianul. Venea în fiecare zi și se așeza lângă pian așteptându-și berile. Punea urechea pe el și-l ciocănea ușor. Din când în când apăsa ușor și pe clape. După o vreme nu a mai venit. Pianul a mai rămas un timp în pub, apoi l-am mutat la ferma de la țară.

Am amenajat acest separeu, nu atât în amintirea falsului acordor, cât pentru sutele de concerte live pe care le-am organizat pentru tine în anii 90, când așa ceva era un mare lux.

Ne-au încântat și au cântat cu drag: Iris, Cargo, Voltaj, Zdob și Zdub, Direcția 5, Proconsul, Parlament, Bosquito, Vank, Parlament, Desperado, El Negro, Foișorul de Foc, Krypton, Kumm, Nightlosers, Sarmalele Reci, Spitalul de Urgență, Taxi, Desperado, Gyuri Pascu, Baba Novac, Blue Service. Și mulți alții.

Vom lansa în curând pe site o pagină specială cu filmele și pozele din aceste concerte. Poate te regăsești la unul dintre ele.

Citește povestea următoare: FOTOGRAFUL

În 32 de ani am strâns mii de prietenii, amintiri și povestiri.

Proiectul de reamenajare „18 Povestiri din Pub 18”, realizat de artistul Robertin Iuga, leagă prietenii, amintirile și povestirile lor cu lucrurile adunate de-a lungul timpului în cutiile și magaziile pubului. Din respect pentru tine am folosit doar vopsele ecologice. Proiectul este într-o desfășurare permanentă, zilnic adăugându-se lucruri noi.

Copyright ©1991 - 2023 Big Brother Company. Toate drepturile rezervate.
Termeni și Condiții | Politica de Confidențialitate | Regulamentul Cardului de Membru PUB18 | Despre Cookie | |