Mecanicul

La început, în 1991, a fost un Oltcit. Apoi un BMW.

La un moment dat, prin 1993, am parcat în fața pubului acest Jaguar Sovereign XJ (4200 cmc), care a trezit multe invidii în U.P.B. la acea vreme.

Arăta într-adevăr minunat, dar lumea nu știa că era cam stricat de la atâta cărat marfă din Romexpo (cei mai mari știu vremurile alea).

De reparația mașinilor se ocupa Mișu, mecanicul nostru autodidact. Când am ars de tot motorul Jaguarului, Mișu a umplut pubul cu piese. Spre deosebire de noi, el era bucuros. Dădea din mâini și tot zicea hi-hi-hi, hi-hi-hi.

Era vacanța de vară. A făcut bucăți motorul Jaguarului. Abia după ce a identificat defecțiunea a început să studieze de unde să cumpere piese și cum să-l pună la loc. Bietu de el. Îi pusesem cruce.

Pe atunci nu exista nimic. Nici internet, nici calculatoare, nici piese, nici manuale tehnice. Nimic. Operația a durat 3 luni. Surprinzător, rezultatul a fost pozitiv. Mișu a înviat Jaguarul, care după a trăit în pace încă mulți ani buni. O parte din organele extrase de Mișu din el sunt aici.

Citește povestea următoare: TĂIETORUL DE LEMNE

În 33 de ani am strâns mii de prietenii, amintiri și povestiri.

Proiectul de reamenajare „18 Povestiri din Pub 18”, realizat de artistul Robertin Iuga, leagă prietenii, amintirile și povestirile lor cu lucrurile adunate de-a lungul timpului în cutiile și magaziile pubului. Din respect pentru tine am folosit doar vopsele ecologice. Proiectul este într-o desfășurare permanentă, zilnic adăugându-se lucruri noi.

Copyright ©1991 - 2024 Big Brother Company. Toate drepturile rezervate.
Termeni și Condiții | Politica de Confidențialitate | Regulamentul Cardului de Membru PUB18 | Despre Cookie | |